Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Σε ένα μπόλ σπάμε με τα χέρια μας την φέτα σε μικρά και ακανόνιστα κομμάτια.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά αφού τα χτυπήσουμε καλά, τη ρίγανη, το αλάτι και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Για τη σύνθεση
Χρησιμοποιούμε το ταψί της κουζίνας.Λαδώνουμε το ταψί με ελαιόλαδο.
Στρώνουμε το πρώτο φύλλο μας, αφήνοντας τις άκρες να εξέχουν από το ταψί μας. Λαδώνουμε το φύλλο μας.
Τοποθετούμε το δεύτερο φύλλο, αφήνοντας τις άκρες να εξέχουν από το ταψί μας.
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια τη μισή ποσότητα από το τυρί γκούντα και από πάνω βάζουμε τη γέμιση μας.Με ένα πιρούνι την μοιράζουμε ομοιόμορφα τη γέμιση ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια.Απλώνουμε και την υπόλοιπη ποσότητα από το τυρί γκούντα πάνω στη γέμιση μας.
Τοποθετούμε το τρίτο φύλλο μας σουρωτό, δημιουργώντας πτυχές.Λαδώνουμε το φύλλο μας και γυρίζουμε προς τα μέσα τις άκρες από το δεύτερο φύλλο μας. Λαδώνουμε και τις άκρες.
Τοποθετούμε το τέταρτο φύλλο μας σουρωτό, δημιουργώντας πτυχές.Λαδώνουμε το φύλλο μας και γυρίζουμε προς τα μέσα τις άκρες από το πρώτο φύλλο μας. Λαδώνουμε και τις άκρες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180℃ στον αέρα για περίπου 1 ώρα, μέχρι να ροδίσει όμορφα η πίτα μας.