Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στην κουβερτούρα και ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί το μείγμα μας.
Για το κέικ
Σε ένα μπολ βάζουμε το λιωμένο βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για να αφρατέψει το μείγμα μας.
Προσθέτουμε τις βανιλίνες και δυο κουταλιές από το αλεύρι για να μην φαίνεται το μείγμα μας σαν να έχει κόψει
Αρχίζουμε να χτυπάμε και προσθέτουμε ταυτόχρονα τα αυγά μας ένα ένα.Χρειάζεται να χτυπήσουμε σε δυνατή ταχύτητα για 10 λεπτά προκειμένου να αφρατέψει το μείγμα μας καλά.
Προσθέτουμε το αλάτι, λίγο από το αλεύρι, το baking powder, την ξανθάνη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Ρίχνουμε εναλλάξ το γάλα και το αλεύρι μέχρι να ενσωματωθούν στο μείγμα μας.
Τέλος προσθέτουμε την τρούφα σοκολάτας και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
Βάζουμε το μείγμα μας σε ταψί που το έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 170°C για 50-60 λεπτά.
Ελέγχουμε το κέικ αν έχει ψηθεί με μια οδοντογλυφίδα.
Για τη σύνθεση
Τρυπάμε το κέικ μας μέχρι κάτω με μια μεγάλη οδοντογλυφίδα, ώστε να απορροφηθεί καλύτερα το σιρόπι.
Περιχύνουμε το κέικ μας παντού με το σιρόπι και το αφήνουμε για λίγο να απορροφηθεί.
Απλώνουμε την γκανάζ σε όλη την επιφάνεια του κέικ μας και το αφήνουμε να κρυώσει η σοκολάτα μας και να σταθεροποιηθεί.