Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
250γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μύλοι Αγίου Γεωργίου
400ml.ρόφημα αμυγδάλου Ecomil
400ml.νερό
1κ.γ.ξανθάνη
1κ.σ.ελαιόλαδο
¼κ.γ.αλάτι
1κ.γ.ζάχαρη
Για την γέμιση
100γρ.χαλβάς χωρίς γλουτένη
150γρ.Νηστίσιμη (VEGAN) Κρέμα Κακάο Με Φουντούκια Χωρίς Γλουτένη Rito’s Food
1ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Instructions
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, την ζάχαρη, την ξανθάνη και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το ρόφημα αμυγδάλου και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε διαδοχικά το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ενας αραιός χυλός.
Βάζουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Αν έχουν δημιουργηθεί σβόλοι από το αλεύρι, περνάμε το μείγμα μας από κόσκινο, ώστε να φτιάξουμε ένα απαλό μείγμα.
Ζεσταίνουμε την κρεπιέρα ή ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μια ποσότητα από το μείγμα μας.
Απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια και ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Μόλις ετοιμαστούν οι κρέπες μας απλώνουμε μια ποσότητα από την νηστίσιμη κρέμα κακάο, βάζουμε μερικά κομμάτια από τον χαλβά και τρίβουμε λίγο ξύσμα πορτοκαλιού.
Διπλώνουμε στην μέση και έπειτα πάλι στην μέση, σχηματίζοντας το χαρακτηριστικό τρίγωνο και απολαμβάνουμε!!!