Go Back Email Link
+ servings

Τυρί σαγανάκι χωρίς γλουτένη

Οδηγός Αγορών

Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.

Add to Shopping List
Prep Time 5 minutes
Cook Time 5 minutes
Course ορεκτκά
Servings 1 σαγανάκι

Ingredients
  

  • 120 γρ. τυρί κατάλληλο για σαγανάκι
  • 80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • 1 αυγό
  • 100 γρ. σουσάμι
  • 100 γρ. νερό
  • 200 γρ. ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Instructions
 

  • Θα χρειαστούμε 4 μπολάκια
  • Στο πρώτο βάζουμε το νερό
  • Στο δεύτερο μπολάκι ανακατεύουμε το αλεύρι και την πάπρικα.
  • Στο τρίτο μπολάκι χτυπάμε καλά το αυγό.
  • Στο τέταρτο μπολάκι βάζουμε το σουσάμι.
  • Περνάμε διαδοχικά το τυρί μας πρώτα από το νερό.
  • Έπειτα το βάζουμε στο αλεύρι και το πανάρουμε καλά από όλες τις πλευρές. Τινάζουμε το περίσσιο αλεύρι.
  • Βάζουμε το τυρί μας στο μπολάκι με το αυγό και φροντίζουμε να αλειφτεί καλά σε όλες τις πλευρές.
  • Τέλος βάζουμε το τυρί στο μπολάκι με το σουσάμι και το πατάμε να κολλήσει το σουσάμι γύρω γύρω.
  • Τηγανίζουμε 1 λεπτό από κάθε πλευρά σε καυτό λάδι.
  • Σερβίρουμε αμέσως όσο είναι ακόμα ζεστό.

Video

Keyword σαγανάκι, σουσάμι, τυρί
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr
No ratings yet