Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
300γρ.κουβερτούρα φροντίστε να είναι ελεύθερη γλουτένης
90γρ.φυστικοβούτυρο
20γρ.λάδι/βούτυρο καρύδας
100γρ.pop quinoaθα την βρείτε εύκολα σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων
100γρ.φιστίκια peanuts
60gr.cranberries
Instructions
Απλώνουμε την pop quinoa σε ένα ταψάκι και την βάλουμε στον φούρνο στους 170℃ για 5-7 λεπτά.Μην παραλείψετε αυτό το βήμα καθώς θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο τραγανό.
Λιώστε την κουβερτούρα (180γρ).
Προσθέστε στην λιωμένη κουβερτούρα το φιστικοβούτυρο, το λάδι καρύδας και ανακατέψτε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Προσθέστε την κινόα, τα φιστίκια, τα cranberries και ανακατέψτε καλά.
Απλώστε το μείγμα σε ένα ταψάκι καλυμμένο με λαδόκολλα.
Καλύψτε όλη την επιφάνεια με ένα λεπτό στρώμα λιωμενης σοκολάτας. Περίπου 120 γρ.
Βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες για να παγώσει το μείγμα.
Βγάλτε από το ψυγείο και κόψτε σε κομμάτια.
Τυλίξτε τα σε λαδόκολλα για να τα έχετε έτοιμα ανα πάσα στιγμή.
Video
Nutrition
Nutrition Facts
Εύκολη συνταγή για Μπάρες χωρίς γλουτένη
Amount per Serving
Calories
156
% Daily Value*
Fat
12
g
18
%
Saturated Fat
5
g
31
%
Polyunsaturated Fat
2
g
Monounsaturated Fat
4
g
Sodium
40
mg
2
%
Potassium
63
mg
2
%
Carbohydrates
12
g
4
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
6
g
7
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
2
IU
0
%
Vitamin C
0.4
mg
0
%
Calcium
7
mg
1
%
Iron
0.4
mg
2
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.