Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Ξεκινάμε με την προετοιμασία της μαγιάς.Σε ένα μπολ βάζουμε 100 γρ. νερό, τη μαγιά και 1 κ.σ. αλεύρι και ανακατεύουμε.Αφήνουμε για 10 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό, το γάλα, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Στο μείγμα το υγρών, προσθέτουμε το καλαμποκάλευρο, το ρυζάλευρο, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το αλάτι, το ψύλλιο, το baking powder, την ξανθάνη, τον λιναρόσπρο και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να δημιουργηθεί μια πολύ μαλακή ζύμη σας πηχτό κουρκούτι.
Σκεπάζουμε το μπολ μας και αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσει η ζύμη.
Καλύπτουμε ένα ταψάκι με λαδόκολλα, αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και τοποθετούμε τη ζύμη.Την απλώνουμε με μια σπάτουλα να καλύψει όλη την επιφάνεια του ταψιού. Το ταψί που χρησιμοποίησα εγώ είναι 37 εκ.Σε περίπτωση που η σπάτουλα σας κολλάει στην ζύμη αλείψτε την με λίγο λάδι.
Ψήνουμε για 20 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180-200°C
Βγάζουμε τη ζύμη μας από τον φούρνο και την γεμίζουμε με τα υλικά της αρεσκείας μας. Σάλτσα, μπέικον, ζαμπόν, πιπεριές, τυρί ή ότι άλλο φανταστείτε.