27 Απρ Τρουφάκια καρύδας-σοκολάτας χωρίς γλουτένη
Posted at 17:13h
in Iνδική καρύδα, Party Menu, Βασικό Συστατικό, Γεύματα, Γλυκά, Γλυκά., Κατηγορίες Συνταγών, Σοκολάτα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δες εδώ συνταγή για Εύκολη συνταγή για Μπάρες χωρίς γλουτένη
Τρουφάκια καρύδας-σοκολάτας χωρίς γλουτένη
Bounty
Οδηγός Αγορών
Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Ingredients
- 300 γρ. ινδική καρύδα τριμμένη
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 3 συσκευασίες 125 γρ. κουβερτούρα κλασσική ή γάλακτος
Instructions
- Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα την ινδική καρύδα και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Το αφήνουμε για λίγο στην άκρη μέχρι να λιώσουμε την κουβερτούρα σε Μπεν-Μαρί.
- Πλάθουμε μικρά μπαλάκια ή δίνουμε το σχήμα που μας αρέσει (τετράγωνα – ορθογώνια).
- Τα τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα το ένα δίπλα στο άλλο
- Με τη βοήθεια από ένα ξύλινο καλαμάκι, στερεώνουμε ένα ένα τα τρουφάκια και τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα.
- Τα βάζουμε πάλι πάνω στην λαδόκολλα σε απόσταση το ένα από το άλλο και τα αφήνουμε να σκληρύνει η σοκολάτα.
Notes
Η ινδική καρύδα είναι υψηλής διατροφικής αξίας και πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.
Οδηγίες για το λιώσιμο της σοκολάτας
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr