Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Τοποθετούμε την κινόα σε ένα μπολ με κρύο νερό, την ανακατεύουμε ελαφρά και την αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά να μουλιάσει.
Βράζουμε την κινόα για 15 λεπτά. Μόλις βράσει τη σουρώνουμε σε ένα σουρωτήρι με ψιλή σήτα. Την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε τα λαχανικά μας κόβοντας την ντομάτα, το αγγουράκι, το κρεμμύδι σε μικρά κυβάκια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια τα κόβουμε σε ροδέλες.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα λαχανικά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το χυμό του λεμονιού και το ξύσμα. Ανακατεύουμε ελαφρά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα μυρωδικά μας.
Προσθέτουμε την κινόα που έχουμε αφήσει να κρυώσει και ανακατεύουμε μία τελευταία φορά.