Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Σε ένα μπόλ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και τη χτυπάμε με το μίξερ χειρός ή το σταθερό μίξερ μέχρι να αφρατέψει και να αρχίσει να σταθεροποιείτε ελαφρώς.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και την βανιλίνη και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.Δεν χρειάζεται πολύ κόπος.
Κόβουμε την κουβερτούρα σε πολύ μικρά κομματάκια.
Προσθέτουμε την κουβερτούρα στο μείγμα του παγωτού και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα μας σε ένα δοχείο που να είναι κατάλληλο για την κατάψυξη, το σκεπάζουμε και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
Video
Nutrition
Nutrition Facts
Εύκολο παγωτό στρατσιατέλα με 3 υλικά χωρίς γλουτένη
Serving Size
100 g
Amount per Serving
Calories
41
% Daily Value*
Fat
3
g
5
%
Saturated Fat
2
g
13
%
Polyunsaturated Fat
0.1
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
8
mg
3
%
Sodium
7
mg
0
%
Potassium
20
mg
1
%
Carbohydrates
3
g
1
%
Fiber
0.1
g
0
%
Sugar
3
g
3
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
99
IU
2
%
Vitamin C
0.1
mg
0
%
Calcium
15
mg
2
%
Iron
0.01
mg
0
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.