Go Back Email Link

Παγωτό παρφέ φιστίκι αιγίνης χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη

Οδηγός Αγορών

Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.

Add to Shopping List
Prep Time 5 minutes
Χρόνος στην κατάψυξη 4 hours
Course Dessert, Γλυκά, επιδόρπιο

Ingredients
  

Instructions
 

  • Βάζουμε στον πολυκόφτη τα φιστίκια αιγίνης και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνουν σκόνη.
  • Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σαν πάστα.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και την αφρατεύουμε με το μίξερ.
  • Προσθέτουμε την πραλίνα φιστικιού, και την πάστα φιστικιού που φτιάξαμε και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ μέχρι να γίνει μια πηχτή κρέμα σαν γιαούρτι.
  • Βάζουμε το παγωτό σε ένα μπολ και (προαιρετικά) ρίχνουμε από πάνω λίγη πραλίνα φιστικιού και λίγα χοντροκομμένα φιστίκια αιγίνης
  • Τοποθετούμε το παγωτό στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.

Video

Keyword παγωτό, φυστίκα αιγίνης
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr
No ratings yet