Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος, μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτετε το ζαχαρούχο και την βανίλια και χτυπάτε μέχρι να γίνει μία απαλή κρέμα.
Το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε να παγώσει για 8 ώρες.
Notes
Πρίν το καταψύξετε μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς, κομμάτια σοκολάτας ή φρουι γλασε, αλλά το μείγμα πρέπει να μείνει μόνο του τουλάχιστον μία ώρα στην κατάψυξη, για να μην πάνε τα υλικά στον πάτο.
Η κρέμα γάλακτος να είναι κρύα (στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες) πριν την παρασκευή του παγωτού.