Go Back Email Link

Παγωτό χωρίς γλουτένη με μονο 2 υλικά

θα σας γίνει γλυκιά εμμονή

Οδηγός Αγορών

Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.

Add to Shopping List
Prep Time 15 minutes
Course Dessert, Γλυκά

Ingredients
  

  • 600 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 2 βανιλίνες

Instructions
 

  • Χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος, μέχρι να αφρατέψει.
  • Προσθέτετε το ζαχαρούχο και την βανίλια και χτυπάτε μέχρι να γίνει μία απαλή κρέμα.
  • Το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε να παγώσει για 8 ώρες.

Notes

  1. Πρίν το καταψύξετε μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς, κομμάτια σοκολάτας ή φρουι γλασε, αλλά το μείγμα πρέπει να μείνει μόνο του τουλάχιστον μία ώρα στην κατάψυξη, για να μην πάνε τα υλικά στον πάτο.
  2. Η κρέμα γάλακτος να είναι κρύα (στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες) πριν την παρασκευή του παγωτού.
 
Keyword βανίλια, γάλα, παγωτό, χωρίς γλουτένη
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr
No ratings yet