Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Πλένουμε και σκουπίζουμε με ένα χαρτί τα κοπανάκια
Σε μια ριχή κατσαρόλα ή σε τηγάνι με καπάκι βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα κοπανάκια και τα σοτάρουμε γυρίζοντας τα.
Αφαιρούμε τα κοπανάκια από την κατσαρόλα και στο ίδιο σκεύος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε για 3 λεπτά ώστε να πάρουν ένα ελαφρύ χρυσό χρώμα.
Στην συνέχεια ξανά βάζουμε τα κοπανάκια στο σκεύος, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμετο κλωνάρι του δεντρολίβανου.
Προσθέτουμε όλη την μπύρα χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 1 ώρα.
Στο τελείωμα του μαγειρέματος δυναμώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να τραβήξει όλα τα υγρά μέχρινα μείνει μια ελαφριά σάλτσα.
Notes
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο κοτόπουλο, κομμένο σε κομμάτια ή ότι μέρος του κοτόπουλο επιθυμείτε.
Αν σας αρέσουν τα σηκωτάκια του κοτόπουλου μπορείτε να ψιλοκόψετε μερικά και να τα σωτάρετε μαζί με το κρεμμύδι.
Εινάι ιδιαίτερα εύκολή συνταγή και πολύ νόστιμη
Αν δεν έχετε φρέσκο δεντρολίβανο, μπορείτε να βάλετε ξερό ή φασκόμηλο.