Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Σε μια κατσαρόλα βάζετε τα 900ml γάλατος την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη και τις βανιλίνες, σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύετε.
Σε ένα μπολάκι βάζετε τα 100ml γάλατος που κρατήσαμε και το κόρν φλάουερ. Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και το προσθέτετε στην κατσαρόλα.
Ανεβάζετε τη θερμοκρασία σε μέτρια με υψηλή και ανακατεύετε συνέχεια ώστε να μην κολλήσει η κρέμα σας στον πάτο της κατσαρόλας.
Προσθέτετε την κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια και συνεχίζετε το έντονο ανακάτεμα.
Μετά από λίγο θα δείτε ότι η κρέμα αρχίζει να πήζει. Μόλις πήξει γεμίζετε ατομικά μπολάκια της προτίμησης σας και τα αφήνετε εκτός ψυγείου μέχρι να κρυώσουν.
Notes
Οι κρέμες τρώγονται σε θερμοκρασία δωματίου ή κρύες.
Οι κρέμες διατηρούνται στο ψυγείο.
Μπορείτε να γαρνίρετε τις κρέμες σας με φράουλες, μπισκότα, κανέλλα ή ότι άλλο σας αρέσει.