Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι αμυγδάλου, το αλεύρι καρύδας, την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο στο μείγμα με τα αλεύρια και ανακατεύουμε να γίνει μια μάζα.
Σε ένα ταψάκι με αποσπώμενη βάση βάζουμε το μείγμα και με τα χέρια μας πατάμε και στρώνουμε να σχηματιστεί η βάση.
Για την κρέμα
Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί philadelphia, την άχνη ζάχαρη και τη βανιλίνη και χτυπάμε με το μιξερ (χειρός) να αφρατέψει το μείγμα. Δεν χρειάζεται πολύ χτύπημα.
Σε ένα δεύτερο μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε μέχρι να γίνει μια απαλή σαντιγί.
Προσθέτουμε το μείγμα με το philadelphia στην σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα, να ομογενοποιηθεί και να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα.
Συναρμολόγηση
Βάζουμε την κρέμα πάνω στην βάση μας και τη στρώνουμε με μια σπάτουλα.
Bάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 8-10 ώρες
Βγάζουμε αποό το ψυγείο και προσεχτικά απλώνουμε την μαρμελάδα φράουλα.