Go Back Email Link
+ servings

Cheesecake Κέτο με γεύση φράουλα χωρίς γλουτένη

Οδηγός Αγορών

Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.

Add to Shopping List
Prep Time 15 minutes
Χρόνος στο ψυγείο 8 hours
Course Γλυκά
Servings 16 μερίδες
Calories 633 kcal

Ingredients
  

Για τη βάση

  • 200 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
  • 1000 γρ. αλεύρι καρύδας
  • 2 κ.σ. άχνη ζάχαρη
  • 100 γρ. λιωμένο βούτυρο

Για την κρέμα

  • 400 γρ. τυρί philadelphia
  • 400 ml. κρέμα γάλακτος
  • 120 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 1 βανιλίνη

Για το topping

  • 150 γρ. μαρμελάδα φράουλα

Instructions
 

Για τη βάση

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι αμυγδάλου, το αλεύρι καρύδας, την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο στο μείγμα με τα αλεύρια και ανακατεύουμε να γίνει μια μάζα.
  • Σε ένα ταψάκι με αποσπώμενη βάση βάζουμε το μείγμα και με τα χέρια μας πατάμε και στρώνουμε να σχηματιστεί η βάση.

Για την κρέμα

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί philadelphia, την άχνη ζάχαρη και τη βανιλίνη και χτυπάμε με το μιξερ (χειρός) να αφρατέψει το μείγμα. Δεν χρειάζεται πολύ χτύπημα.
  • Σε ένα δεύτερο μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε μέχρι να γίνει μια απαλή σαντιγί.
  • Προσθέτουμε το μείγμα με το philadelphia στην σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα, να ομογενοποιηθεί και να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα.

Συναρμολόγηση

  • Βάζουμε την κρέμα πάνω στην βάση μας και τη στρώνουμε με μια σπάτουλα.
  • Bάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 8-10 ώρες
  • Βγάζουμε αποό το ψυγείο και προσεχτικά απλώνουμε την μαρμελάδα φράουλα.

Video

Nutrition

Nutrition Facts
Cheesecake Κέτο με γεύση φράουλα χωρίς γλουτένη
Amount per Serving
Calories
633
% Daily Value*
Fat
 
40
g
62
%
Saturated Fat
 
25
g
156
%
Trans Fat
 
0.2
g
Polyunsaturated Fat
 
1
g
Monounsaturated Fat
 
4
g
Cholesterol
 
67
mg
22
%
Sodium
 
196
mg
9
%
Potassium
 
33
mg
1
%
Carbohydrates
 
53
g
18
%
Fiber
 
23
g
96
%
Sugar
 
18
g
20
%
Protein
 
14
g
28
%
Vitamin A
 
874
IU
17
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
81
mg
8
%
Iron
 
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Keyword cheesecake, κέτο, φράουλα
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr
No ratings yet