Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
1ροδάκινο χωρίς φλούδα και κομμένο σε μικρά κομμάτια
Για το ζελέ φράουλα-γιαούρτι
1φακελάκι ζελε φράουλα
250ml.βραστό νερό
250γρ.γιαούρτι
4κ.γ.ζάχαρη προεραιτικά
Instructions
Για το ζελέ ανανά
Σε ένα μπολ βάζουμε τη σκόνη ζελέ ανανα, το βραστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματοθεί το ζελέ με το νερό.
Προσθέτουμε το κρυο νερό και ανακατεύουνε καλά
Βάζουμε το μείγμα στη φόρμα του ζελέ και βάζουμε στο ψυγείο να στερεοπιηθεί. Πριν στερεοποιηθεί εντελώς προσθέτουμε τα κομματάκια του ροδάκινου και ξανά βάζουμε στο ψυγείο να ολοκληρωθεί η στερεοπιήση του ζελέ.
Για το ζελέ φράουλα-γιαούρτι
Σε ένα μπολ βάζουμε τη σκόνη ζελέ φράουλα, το βραστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματοθεί το ζελέ με το νερό. Προεραιτικά μπορούμε να προσθέσουμε τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα της φράουλας-γιαούρτι πάνω από το ζελέ ανανά και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και να στερεοποιηθεί.