Go Back Email Link
+ servings

Frozen Yogurt Bars χωρίς γλουτένη

Οδηγός Αγορών

Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.

Add to Shopping List
Prep Time 10 minutes
Χρόνος Ψύξης 5 hours
Course Snack, Γλυκά, επιδόρπιο, σνακ
Servings 16 μπάρες

Ingredients
  

  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 200 γρ. κομματάκια ροδάκινο
  • 1 βανίλια
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 80 γρ. κομματάκια μαύρης σοκολάτας
  • 80 γρ. αποξηραμένα κράνμπερις
  • 80 γρ. ηλιόσπορος και πασατέμπος

Instructions
 

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μέλι και τη βανίλια.
  • Σε ένα ταψάκι το οποίο το έχουμε καλύψει με λαδόκολλα, απλώνουμε το μείγμα του γιαουρτιού μας. Δεν χρειάζεται να είναι τέλεια στρωμένο.
  • Μοιραζούμε τα κομματάκια του ροδάκινου, τα κομματάκια σοκολάτας, τους ηλιόσπορους και τα κράνμπερις.
  • Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και βάζουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες.
  • Αφού παγώσει κόβουμε σε κομμάτια και τα τυλίγουμε ένα ενα σε αλουμινόχαρτο για ευκολία.
  • Διατηρούμε στην κατάψυξη.

Notes

Keyword bars, frozen yogurt, γιαούρτι, μέλι
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr
No ratings yet