Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Σε ένα μπόλ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, το ξύδι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη και το μπέικιν πάουντερ και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το γάλα και το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματίσουμε ένα μαλακό ζυμάρι.
Λαδώνουμε το ταψί μας και με τα δάχτυλα απλωνουμε τη ζύμη σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.
Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα ψήνουμε μόνο του το ζυμάρι για 10 λεπτά.
Μετά από 10 λεπτά βγάζουμε το ταψί μας από τον φούρνο και απλώνουμε τη σάλτσα, γαρνίρουμε την πίτσα με φέτες ζαμπόν και μπέικον φέτες, τρίμματα τυριού και τέλος με φέτες πιπεριάς.
Για τη γέμιση μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να χρησιμοποιήσετε τα υλικά της αρεσκίας σας.
Ξανά βάζουμε στονφούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η ζύμη, περίπου για 20 λεπτά.