Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε τα κατεψυγμένα λαχανικά μας και ελάχιστο νερό ίσα που να καλύπτει τον πάτο του τηγανιού μας.
Αρχικά το βάζουμε σε δυνατή θερμοκρασία και μόλις αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία μας στο 3 (σε κουζίνα που έχει ένδειξη μέχρι το 9) ραντίζουμε με μια κουταλιά λάδι, λίγο αλάτι, σκεπάζομε με το καπάκι και τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Μόλις τα λαχανικάμας έχουν μαλακώσει (ανάλογα με την προτίμηση του καθενός), με μια τρυπητήκουτάλα τα μεταφέρουμε στην πιατέλα μας.
Σε ένα μπολάκιβάζουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι και το λεμόνι και ταανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν και να αποκτήσουν λεία υφή.
Περιχύνουμε τα λαχανικά μας με το ντρέσινκ που φτιάξαμε και σερβίρουμε.