Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
3ώριμα ροδάκινα (περίπου 450 γρ.), κομμένα στη μέση και χωρίς κουκούτσι
1μπουκάλιλευκό κρασί ξηρό
3κ.σ.ζάχαρη
1/2κούπαμπράντι ή 1/4 λικέρ ροδάκινο
φύλλα δυόσμου ή μέντας για το στόλισμα
Instructions
Κόψτε τα ροδάκινα σε μικρά κομμάτια και βάλτε τα σε μια μεγάλη κανάτα.
Πασπαλίστε τα με τη ζάχαρη, ανακατέψτε ελαφρά και αφήστε τα για μια ωρα να λιώσει η ζάχαρη και να βγάλουν τα ροδάκινα και τα δικά τους υγρά.
Μετά από μια ώρα προσθέστε το κρασί, το λικέρ ή το μπράντι και βάλτε το για ακόμα μια ώρα στο ψυγείο να παγώσει και να μαριναριστούν τα ροδάκινα μέσα στο κρασί.
Σερβίρετε σε ποτήρια για κρασί με άφθονο πάγο.
Στολίστε τα ποτήρια με φύλλα μέντας ή δυόσμου και φέτα Lime ή λεμονιού
Μπορείτε να προσθέσετε ανθρακούχο νερό για να έχετε ένα αφρώδες αποτέλεσμα