Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Βάζουμε τη βρώμη μέσα στο μπλέντερ μας και τη χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να γίνει σαν σκόνη,προσθέτουμε τη μπανάνα σε κομματάκια και χτυπάμε πάλι μέχρι να πολτοποιηθεί και η μπανάνα.
Βάζουμε σε ένα μπολ το μείγμα και προσθέτουμε την κανέλα, το μέλι, το αλάτι και τις σταγόνες σοκολάτας.
Φτιάχνουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού, μικρά μπισκοτάκια και τα απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε τα μπισκοτάκια μας για 10 λεπτά στους 170-180°C.
Τα βγάζουμε από το ταψί και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Notes
Το μέλι μπορείτε να το αφαιρέσετε αν δεν σας αρέσει.Αντί για κομματάκια σοκολάτας μπορείτε να βάλετε σταφίδες.Επίσης μπορείτε να προσθέσετε αμύγδαλα ή καρύδια.Μπορείτε να αρωματίσετε με βανίλια ή τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού.Επίσης μπορείτε να προσθέσετε κακάο και να τα κάνετε σοκολατένια.