Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
100γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του χωρίς γλουτένη
2αυγά
30γρ.βούτυρο
1κ.γ.αλάτι
½κ.γ.ρίγανη
4φέτεςζαμπόν
200γρ.mozzarella
ελαιόλαδο
Instructions
Βράζουμε τις πατάτες σε μπόλικο νερό.
Μόλις βράσουν οι πατάτες τις σπάμε με ένα πιρούνι και τις λιώνουμε.
Σε ένα μπολ βάζουμε το πουρέ πατάτας, το βούτυρο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα αυγά, το αλάτι, τη ρίγανη, το αλεύρι και ανακατεύουμε ώστε να δημιουργηθεί ένα μείγμα αρκετά μαλακό.
Παίρνουμε ένα τηγάνι και το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Βάζουμε το μισό μείγμα στο τηγάνι μας.Στρώνοντας το με την ανάποδη του κουταλιού. Αν σας κολλάει το μείγμα στο κουτάλι, μπορείτε να τοβουτάτε σε λίγο νερό.
Πάνω από τη στρώση του μείγματος μας, του απλώνουμε το μισό τυρί, τοποθετούμε τις φέτες ζαμπόν σε όλη την επιφάνεια και απλώνουμε και το υπόλοιπο τυρί.
Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα μας.
Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά από κάθε πλευρά.