Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα ασπράδια των αυγών και τα χτυπάμε καλά να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Προσθέτουμε το λάδι, το γάλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Βάζουμε το αλεύρι, το baking powder και ζυμώνουμε καλά ώστε να σχηματιστεί μια εύπλαστη ζύμη.
Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.
Για τη γέμιση
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μυζήθρα, τους κρόκους αυγών, την κανέλα, τη ζάχαρη, την κοπανισμένη μαστίχα, το μέλι και ανακατεύουμε καλά.Σε περίπτωση που το μείγμα μας είναι πολύ αραιό μπορούμε να προσθέσουμε 2 κουταλιές φαρίνα.
Για τη σύνθεση
Βάζουμε πάνω στην επιφάνεια εργασίας μας τη ζύμη και τη χωρίζουμε σε τέσσερα κομμάτια.
Παίρνουμε ένα κομμάτι και το ανοίγουμε με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο.
Με τη βοήθεια μιας κουπάτ ή με ενός πιάτου κόβουμε στρογγυλά φύλλα. Τη ζύμη που μας περισσεύει την ενώνουμε την ξαναπλάθουμε και την ανοίγουμε σε ένα νέο φύλλο.
Παίρνουμε ένα στρογγυλό φύλλο και βάζουμε μια κουταλιά γέμισης αφήνοντας περιμετρικά ένα κενό 1-1.5 εκ.Όσο δουλεύουμε τη ζύμη, πρέπει να κάνουμε γρήγορες κινήσεις. Αν στεγνώσει το φύλλο θα σας δυσκολέψει.
Με τα δάχτυλα μας κάνουμε τσιμπήματα γύρω.
Τα περνάμε με ένα πινέλο με αυγό.
Τα τοποθετούμε σε μία λαμαρίνα και τα ψήνουμε στους 180°C για περίπου 30′ μέχρι να φουσκώσει η γέμιση και να ροδίσουν.