Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
500γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του χωρίς γλουτένη
400mlνερό
1κ.γ.αλάτι
Για τη γέμιση
1λουκάνικο
1κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
100γρ.Τυρί μοτσαρέλα τρυμμένη
100γρ.Τυρί έμενταλ τρυμμένο
100γρ.φέτα σε κυβάκια
1κ.σ.ξύδι βαλσάμικο
5ντοματίνια
ρίγανη
Instructions
Για τη ζύμη
Σε ένα μπόλ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, το νερό, ανακατεύουμε και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη που κολλάει ελαφρώς στα χέρια.
Ανοίγουμε με τα δάχτυλα μας την ζύμη μας στο μέγεθος του τηγανιού μας με τη βοήθεια από λίγο αλεύρι. Αν η ζύμη είναι πολύ για το μέγεθος του τηγανιού σας, μπορείτε να τη χωρίσετε στη μέση και να φτιάξετε δυο πίτσες.
Για τη σύνθεση της πίτσας
Στο τηγάνι μας βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το λουκάνικο αφού το έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε.
Μετά από 3 λεπτά, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη, αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και σβήνουμε με το βαλσάμικο.Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.
Αδειάζουμε τη γέμιση μας σε ένα πιάτο και τοποθετούμε τη ζύμη μας στο ίδιο τηγάνι όπως είναι χωρίς να το πλήνουμε. Αυτό θα δώσει έξτρα γεύση στην βάση της πίτσας μας.
Κλείνουμε με το καπάκι και αφήνουμε να ψηθεί η ζύμη μας για 5 λεπτά.
Έπειτα, αφαιρούμε το καπάκι και απλώνουμε τη γέμιση μας, προσθέτουμε τα κομματάκια της φέτας, την μοτσαρέλα και το έμενταλ (ή όποιο τυρί προτιμάτε) και κλείνουμε πάλι με το καπάκι.
Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 20 λεπτά και απολαμβάνουμε.