Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Κόβουμε τις φέτες του ψωμιού μας χωρίς γλουτένη σε κυβάκια
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι, το βούτυρο και το σκόρδο και προσθέτουμε τα κυβάκια του ψωμιού, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε το θυμάρι και ανακατεύουμε χωρίς να σπάσουμε το ψωμί μας.
Δίνουμε χρώμα στο ψωμί μας στο τηγάνι και έπειτα βάζουμε τα κρουτόν μας σε ένα ταψάκι καλυμμένο με λαδόκολλα
Βάζουμε το ταψάκι μας στον φούρνο στους 150°C στον αέρα για 20 λεπτά