Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Τοποθετούμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια τους χουρμάδες, τα δαμάσκηνα, τα καρύδια ή τα αμύγδακα και τα χτυπάμε μεταξύ τους μέχρι να κοπούν και να γίνουν μια μάζα. Έπειτα προσθέτουμε το κακάο και το μέλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μια πάστα.
Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια της αρεσκίας μας.
Σε ένα πλατύ δοχείο βάζουμε το ινδικάρυδο και ρολάρουμε πάνω του τα μπαλάκια που έχουμε σχηματίσει, ώστε να καλυφθούν από ινδικάρυδο.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα και τα σερβίρουμε.
Notes
Συμβουλές
Κόψτε τους χουρμάδες και τα δαμάσκηνα σε μικρά κομμάτια και αν είναι πολύ αποξηραμένοι βέλτε τους για λίγο στο νερό για να ενυδατωθούν, ώστε να βοηθήσετε το μηχάνημα να τα κόψει.