Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας μας και ανακατεύουμε καλά
Για τη ζύμη
Σε ένα μπόλ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη και το μπέικιν πάουντερ και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το γάλα, το ξύδι,και το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματίσουμε ένα μαλακό ζυμάρι.
Κόβουμε η ζύμη μας σε πέντε ίσα μέρη
Ανοίγουμε το κάθε κομμάτι διαδοχικά, ανάμεσα σε 2 αντικολλητικά χαρτιά, σε ατομικές πίτσες διαμέτρου περίπου 15 εκ.
Λαδώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε τις βάσεις της πίτσας
Για τη σύνθεση της πίτσας
Ήρθε η ωρα να βάλουμε τα υλικά μας πάνω στις πίτσες. Απλώνουμε τη σάλτσα και συνεχίζουμε με φέτες ζαμπόν και μπέικον, τις πιπεριές και τέλος το τριμμένο τυρί.
Για τη γέμιση μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να χρησιμοποιήσετε τα υλικά της αρεσκίας σας.Επειδή οι πίτσες είναι ατομικές μπορείτε να βάλετε στην κάθε μια διαφορετικά υλικά ανάλογα με τις επιθυμίες του καθενός.
Βάζουμε τις πίτσες στον φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η ζύμη, περίπου για 30 λεπτά.