Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Πλένουμε, καθαρίζουμε και τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον χοντρο τρίφτη.
Βάζουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια με αλάτι σε ένα σουρωτήρι και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Για να βοηθήσουμε τη διαδικασία θα χρειαστεί να στύψουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια με τα χέρια μας.
Προετοιμάζουμε το μείγμα μας όσο περιμένουμε τα κολοκυθάκια να βγάλουν τα υγρά τους.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά και τα χτυπάμε καλά.
Προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι, το πιπέρι, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι, τα πράσα, το δυόσμο και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο, το baking powder, τα ανακατεύουμε και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας με τα υγρά υλικά, ανακατεύοντας καλά.
Προσθέτουμε την φέτα αφού πρώτα την έχουμε σπάσει σε κομματάκια και το κολοκύθι που το έχουμε στύψει πολύ καλά. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι αντικολλητικό και βάζουμε το μείγμα μας.
Τρίβουμε πάνω σε όλη την επιφάνεια το παγωμένο βούτυρο.
Ψήνουμε για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
Στα 30 λεπτά βγάζουμε το ταψί μας από τον φούρνο και πασπαλίζουμε την τριμμένη γραβιέρα σε όλη την επιφάνεια.
Ξανά βάζουμε το ταψί μας στο φούρνο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 10-15 λεπτά.