Go Back Email Link

Παγωτό παραλίνα χωρίς γλουτένη

Οδηγός Αγορών

Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.

Add to Shopping List
Course Γλυκά

Ingredients
  

  • 400 ml κρέμα γάλακτος
  • 400 ml γάλα
  • 20 γρ. κακάο
  • 30 γρ. Corn Flour
  • 240 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. πραλίνα

Instructions
 

  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τη ζάχαρη, το κακάο και το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε καλά.
  • Ανακατεύουμε να μην μας κολλήσει το μείγμα μας μεχρι να αρχίσει να πήζει.
  • Τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε την πραλίνα.
  • Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα μας στο μπολάκι που θα το τοποθετήσουμε στην κατάψυξη.
  • Καλύπτουμε το μείγμα μας με μεμβράνη να εφάπτεται με το μείγμα και το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
  • Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην κατάψυξη, τουλάχιστον για 8 ώρες πριν το σερβίρουμε.
  • Θα χρειαστεί να το βγάλουμε για περίπου 10 λεπτά από την κατάψυξη, ώστε να μαλακώσει λίγο και να μπορέσουμε να το σερβίρουμε.
Keyword παγωτό, πραλίνα, σοκολάτα
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr
No ratings yet