Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα αυγά, το μέλι και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα και να ασπρίσει.
Κοσκινίζουμε το αλέυρι, το κακάο, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
Το μίξερ δεν θα το χρειαστούμε άλλο. Βάζουμε στο μπολ με τα χτυπημένα αυγά, το μείγμα με το αλεύρι και το γάλα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνωγια να μην φύγει ο αέρας που έχει εγκλωβιστεί στο μείγμα μας από το χτύπημα των αυγών.
Βάζουμε το μείγμα μας σε ταψάκι περίπου 40x30 εκ., το οποίο το έχουμε καλύψει με λαδόκολλά.
Ψήνουμε για 15 λεπτά, σε προθερμασμένο γούρνο στους 170°C.
Μόλις ψηθεί το παντεσπάνι μας το βγάζουμε από το ταψί πάνω σε σχάρα ή σε πετσέτα και αφαιρούμε τη λαδόκολλα. Το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Για την κρέμα
Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μέλι μέχρι να γίνει σαντιγί.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπαμε το τυρί κρέμα για 1-2 λεπτά μέχρι να αφρατέψει λίγο.
Προσθέτουμε την σαντιγί στο τυρί κρέμα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Συρναμολόγηση
Κόβουμε το παντεσπάνι στη μέση, σε δύο ίσα μέρη
Απλώνουμε την κρέμα στο ένα παντεσπάνι, σε όλη την επιφάνεια και καπακώνουμε με το δεύτερο παντεσπάνι.
Βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να παγώσουν καλά.
Μετά από 3 ώρες, βγάζουμε από το ψυγείο και κόβουμε σε ίσα παραλληλόγραμμα κομμάτια.
Διατηρούμε στο ψυγείο.
Νόστιμες, εύκολες, υγιεινές και χωρίς γλουτένη γαλακτοφέτες!!!