Go Back Email Link

Εύκολη Μους Σοκολάτα χωρίς γουτένη, χωρίς αυγά

Οδηγός Αγορών

Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.

Add to Shopping List
Course Γλυκά

Ingredients
  

  • 200 γρ. κουβερτούρα χωρίς γλουτένη
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. γάλα
  • 1 βανίλια

Instructions
 

  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και τη βανίλια, το βάζουμε στη φωτιά και το αφήνουμε να βράσει.
  • Σε ένα μπόλ έχουμε βάλει την κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια.
  • Μόλις βράσει το γάλα, το αδειάζουμε στο μπολ με την τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Σε ένα δεύτερο μπόλ χτυπάμε την κρεμα γάλακτος μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη μορφή σαν γιαούρτι.
  • Προσθέτουμε τη παχύρευστη κρέμα στο μείγμα με την σοκολάτα και ανακατεύουμε απαλά.
  • Γεμίζουμε ποτήρια ή μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
  • Μπορούμε να σερβίρουμε την μους όπως είναι ή να γαρνίρουμε με φράουλες ή σαντιγί.

Notes

Keyword μους, σοκολάτα
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr
No ratings yet