Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
1/2κούπααλέυρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη
1/2κούπα νερό
1κ.γ.αλάτι
πάπρικα γλυκιά
1κ.γ.μπέικιν πάουντερ
1αυγό
λάδι για τηγάνισμα
Instructions
Κόψτε το κρεμμύδι σε λεπτές στρογγυλές φέτες και χωρίστε τες έτσι ώστε να έχουμε "δαχτυλίδια" κρεμμυδιού.
Σε ένα ρηχό μπολ χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε το αλέυρι, το νερό, το αλάτι, την πάπρικα και το μπέικιν πάουντερ, δημιουργώντας ένα κουρκούτι.
Βουτάμε τα κρεμμύδια μας μέα στο κουρκούτι και ανακατεύουμε με προσοχή να μην σπάσουν τα κρεμμύδια
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ή σε φριτεζα βάζουμε μπόλικο λάδι, καθώς τα κρεμμύδια μας πρέπει να επιπλέουν την ώρα που θα τα τηγανίζουμε.
Παίρνουμε ένα ένα τα "δαχτυλίδια" κρεμμυδιών και τα βάζουμε στο καυτό λάδι. Προσέχουμε να μην κολλήσουν μεταξύ τους και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τηγανίσουμε όλα τα κρεμμύδια μας.
Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε αμέσως.