Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
300γρ.διάφορα τυριάτριμμένα που λιώνουν όπως έμενταλ, γκούντα κ.λ.π
αλάτι
πιπέρι
Instructions
Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι και βράζουμε τα ζυμαρικά μας μέχρι να μαλακώσουν, προσοχή να μην λασπώσουν.
Μέχρι να βράσουντα ζυμαρικά μας ετοιμάζουμε τα αλλαντικά, τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα ανακατεύουμε μαζί με τα 200 γρ των τυριών.
Μόλις τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα βάζουμε στο σκεύος που θα ψήσουμε το σουφλέ μας.
Προσθέτουμε το μείγμα με τα τυριά και τα αλλαντικά μας, την κρέμα γάλακτος και το πιπέρι και ανακατεύουμε ελαφρά, χωρίς να τραυματίσουμε τα ζυμαρικά, ώστε να πάνε παντού.
Απλώνουμε το υπόλοιπο τυρί μας σε όλη την επιφάνεια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C, για 45λεπτά.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι ζυμαρικά σας αρέσουν, πένες, βίδες, κοχυλάκια, ριγκατόνι, ακόμα και σπαγγέτι.