17 Μαρ Παγωτό χωρίς γλουτένη με μονο 2 υλικά
Δείτε εδώ συνταγή για Παγωτό πραλίνα χωρίς γλουτένη και λακτόζη
Παγωτό χωρίς γλουτένη με μονο 2 υλικά
θα σας γίνει γλυκιά εμμονή
Οδηγός Αγορών
Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Ingredients
- 600 ml κρέμα γάλακτος
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 2 βανιλίνες
Instructions
- Χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος, μέχρι να αφρατέψει.
- Προσθέτετε το ζαχαρούχο και την βανίλια και χτυπάτε μέχρι να γίνει μία απαλή κρέμα.
- Το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε να παγώσει για 8 ώρες.
Notes
- Πρίν το καταψύξετε μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς, κομμάτια σοκολάτας ή φρουι γλασε, αλλά το μείγμα πρέπει να μείνει μόνο του τουλάχιστον μία ώρα στην κατάψυξη, για να μην πάνε τα υλικά στον πάτο.
- Η κρέμα γάλακτος να είναι κρύα (στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες) πριν την παρασκευή του παγωτού.
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr