09 Ιούν Παγωτό φράουλα χωρίς γλουτένη & χωρίς ζάχαρη | Gluten & sugar free strawberry ice cream
Posted at 19:17h
in Βασικό Συστατικό, Γεύματα, Γλυκά, Γλυκά., Γρήγορες Συνταγές, Κατηγορίες Συνταγών, ΣΥΝΤΑΓΕΣ, Φρούτα
Φτιάξτε σε 5 λεπτά και μόνο με 2 βήματα το πιο τέλειο και δροσερό παγωτό φράουλα χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη, χωρίς χρώματα και συντηρητικά!
Πλούσιο σε ασβέστιο και πρωτεΐνη!
Εύκολο πρωτεϊνικό επιδόρπιο χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη & λακτόζη- vegan
Παγωτό φράουλα χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη
Οδηγός Αγορών
Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Ingredients
- 300 γρ. φράουλες
- 300 γρ. τυρί κρέμα χωρίς γλουτένη
- 150 γρ. ρόφημα αμυγδάλου με πρωτεΐνη χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη Για το ρόφημα αμυγδάλου δείτε εδώ
- 3 κ.σ. σιρόπι αγαύης χωρίς γλουτένη Για το σιρόπι αγαύης δείτε εδώ
Instructions
- Επιλέγουμε φράουλες εποχής ώριμες και όσο γίνεται πιο γλυκές.Τις πλένουμε και τις καθαρίζουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη από το προηγούμενο βράδυ. Η διαδικασία αυτή βοηθάει στην υφή του παγωτού.
- Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τις φράουλες, το τυρί κρέμα, το ρόφημα αμυγδάλου, το σιρόπι αγαύης και τα πολτοποιούμε όλα μαζί.
- Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ κατάλληλο για κατάψυξη και αφήνουμε το παγωτό στην κατάψυξη για όλο το βράδυ.
- Σερβίρουμε σε μπολάκια και απολαμβάνουμε!!!
Video
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr