Cheesecake φράουλα χωρίς γλουτένη

Cheesecake φράουλα χωρίς γλουτένη

0

 

 

Αυτό το εύκολο κρεμώδες cheesecake φράουλα είναι τέλειο γευστικά και πολύ εύκολο στην παρασκευή του αφού δεν χρειάζεται ψήσιμο, φτιάχνετια χωρίς μπισκότα και έχει την πιο καλοκαιρινή γεύση.

 

Cheesecake Κέτο με γεύση φράουλα χωρίς γλουτένη

Οδηγός Αγορών

Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.

Add to Shopping List
Prep Time 15 mins
Χρόνος στο ψυγείο 8 hrs
Course Γλυκά
Servings 16 μερίδες
Calories 633 kcal

Ingredients
  

Για τη βάση

  • 200 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
  • 1000 γρ. αλεύρι καρύδας
  • 2 κ.σ. άχνη ζάχαρη
  • 100 γρ. λιωμένο βούτυρο

Για την κρέμα

  • 400 γρ. τυρί philadelphia
  • 400 ml. κρέμα γάλακτος
  • 120 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 1 βανιλίνη

Για το topping

  • 150 γρ. μαρμελάδα φράουλα

Instructions
 

Για τη βάση

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι αμυγδάλου, το αλεύρι καρύδας, την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο στο μείγμα με τα αλεύρια και ανακατεύουμε να γίνει μια μάζα.
  • Σε ένα ταψάκι με αποσπώμενη βάση βάζουμε το μείγμα και με τα χέρια μας πατάμε και στρώνουμε να σχηματιστεί η βάση.

Για την κρέμα

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί philadelphia, την άχνη ζάχαρη και τη βανιλίνη και χτυπάμε με το μιξερ (χειρός) να αφρατέψει το μείγμα. Δεν χρειάζεται πολύ χτύπημα.
  • Σε ένα δεύτερο μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε μέχρι να γίνει μια απαλή σαντιγί.
  • Προσθέτουμε το μείγμα με το philadelphia στην σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα, να ομογενοποιηθεί και να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα.

Συναρμολόγηση

  • Βάζουμε την κρέμα πάνω στην βάση μας και τη στρώνουμε με μια σπάτουλα.
  • Bάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 8-10 ώρες
  • Βγάζουμε αποό το ψυγείο και προσεχτικά απλώνουμε την μαρμελάδα φράουλα.

Video

Nutrition

Nutrition Facts
Cheesecake Κέτο με γεύση φράουλα χωρίς γλουτένη
Amount per Serving
Calories
633
% Daily Value*
Fat
 
40
g
62
%
Saturated Fat
 
25
g
156
%
Trans Fat
 
0.2
g
Polyunsaturated Fat
 
1
g
Monounsaturated Fat
 
4
g
Cholesterol
 
67
mg
22
%
Sodium
 
196
mg
9
%
Potassium
 
33
mg
1
%
Carbohydrates
 
53
g
18
%
Fiber
 
23
g
96
%
Sugar
 
18
g
20
%
Protein
 
14
g
28
%
Vitamin A
 
874
IU
17
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
81
mg
8
%
Iron
 
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Keyword cheesecake, κέτο, φράουλα
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr
No ratings yet