04 Μάι Τυροκροκέτες χωρίς γλουτένη
Τυροκροκέτες χωρίς γλουτένη
πολύ έυκολη συνταγή
Οδηγός Αγορών
Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Ingredients
- 200 γρ. διάφορα τυριά έμμενταλ, γκούντα, γραβιέρα τριμμένα
- 2 ασπράδια αυγών
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Instructions
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα τυριά και τα ασπράδια και ανακατεύουμε να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Πλάθουμε με τα χέρια μας μικρά μπαλάκια.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μπόλικο λάδι μας και το αφήνουμε να κάψει.
- Τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Notes
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr