04 Μάι Εργολάβοι κεράσματα χωρίς γλουτένη
Posted at 16:41h
in Iνδική καρύδα, Βασικό Συστατικό, Γεύματα, Γλυκά, Γλυκά., Κατηγορίες Συνταγών, ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εργολάβοι κεράσματα χωρίς γλουτένη
Οδηγός Αγορών
Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Ingredients
- 100 γρ. ινδοκάρυδο τριμμένο
- 250 γρ. αλέυρι αμυγδάλου
- 250 γρ. άχνη ζάχαρη
- 3 ασπράδια αυγών
- 1 βανιλίνη
- φυλλέ αμυγδάλου
Instructions
- Σε ένα μπόλ βάζουμε την αμυγδαλόψυχα, τη ζάχαρη, την καρύδα και ανακατεύουμε.
- Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα ασπράδια, το αλάτι και τη βανίλια και τα χτυπάμε σε σφιχτή μαρέγκα.
- Προσθέτουμε σταδιακά και ανακατεύοντας τη μαρέγκα στο μίγμα με την αμυγδαλόψυχα.
- Μόλις το μίγμα μας είναι έτοιμο και έχουν ομογενοποιηθεί όλα τα υλικά, φτιάχνουμε μπαλάκια στο μέγεθος ενός καρυδιού.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί που το έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
- Πασπαλίζουμε με το φυλλέ αμυγδάλου.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C μέχρι να ροδίσουν, για περίπου 20 λεπτά.
Notes
Δείτε εδω πως θα φτιάξετε το δικό σας αλέυρι αμυγδάλου
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr