Εργολάβοι κεράσματα χωρίς γλουτένη

Εργολάβοι κεράσματα χωρίς γλουτένη

0

Εργολάβοι κεράσματα χωρίς γλουτένη

Οδηγός Αγορών

Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.

Add to Shopping List
Prep Time 15 mins
Cook Time 20 mins
Course Γλυκά
Servings 25 τεμάχια

Ingredients
  

  • 100 γρ. ινδοκάρυδο τριμμένο
  • 250 γρ. αλέυρι αμυγδάλου
  • 250 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 3 ασπράδια αυγών
  • 1 βανιλίνη
  • φυλλέ αμυγδάλου

Instructions
 

  • Σε ένα μπόλ βάζουμε την αμυγδαλόψυχα, τη ζάχαρη, την καρύδα και ανακατεύουμε.
  • Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα ασπράδια, το αλάτι και τη βανίλια και τα χτυπάμε σε σφιχτή μαρέγκα.
  • Προσθέτουμε σταδιακά και ανακατεύοντας τη μαρέγκα στο μίγμα με την αμυγδαλόψυχα.
  • Μόλις το μίγμα μας είναι έτοιμο και έχουν ομογενοποιηθεί όλα τα υλικά, φτιάχνουμε μπαλάκια στο μέγεθος ενός καρυδιού.
  • Τα τοποθετούμε σε ταψί που το έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
  • Πασπαλίζουμε με το φυλλέ αμυγδάλου.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C μέχρι να ροδίσουν, για περίπου 20 λεπτά.

Notes

Δείτε εδω πως θα φτιάξετε το δικό σας αλέυρι αμυγδάλου
Keyword ινδική καρύδα
Κοινοποιήστε τη συνταγή στο Instagram !Mention @freeofgluten.gr or tag #freeofgluten.gr
No ratings yet